Ontdek de KMO-portefeuille subsidie

Ontvang tot 30% financiële steun

Wat is de KMO-portefeuille

Wat is de KMO-portefeuille

Als erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille kan je als ondernemer opleidingen of adviestrajecten tot 30% laten subsidiëren door middel van de KMO-portefeuille.

Onder opleidingen worden trainingen en vormingen voorzien die de werking van uw onderneming verbeteren. Deze subsidie kan aangevraagd worden voor al uw werknemers. Het doel hiervan is om de werking van uw organisatie te professionaliseren. Voorbeelden van deze opleidingen zijn training van communicatieve vaardigheden, team coaching vaardigheden, carrière coaching, professionele coaching opleidingen, opleiding in stress- en burn-out coach, enz.

Onder advies worden schriftelijke raadgevingen gezien die als doel hebben de werking van uw onderneming te verbeteren. De inhoud dient gericht te zijn op de kernprocessen van uw onderneming met als doel om correcte en fundamenteel onderbouwde beslissingen te kunnen nemen voor uw organisatie.

 

Ons erkenningsnummer

Ons erkenningsnummer bij KMO-Portefeuille voor opleidingen is DV.O220083. Voor meer info over KMO-portefeuille, klik hier

Vragen? Mail ons gerust even: academy@thejobcoach.be.

Wenst u meer info over onze trajecten te ontvangen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en we contacteren u binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.