Leadership training - creëer waardegericht leiderschap

Leadership training

Inspireer jouw werknemers met waardengericht leiderschap in een snel veranderende werkomgeving.

Ervaart u soms ook een kloof tussen uzelf en uw werknemers door een toegenomen virtuele afstand en een snel veranderende werkomgeving? Hebt u het gevoel dat u soms onvoldoende aanwezig kan zijn om uw team op een waardengerichte manier te coachen?

 

Wat houdt deze leadership training in?

Ervaringsgericht professioneel trainingsprogramma in (kleine) groep(en) van leidinggevenden. In de digitale werkomgeving dient er rekening gehouden te worden met constante verandering van zowel middelen als mensen. Hierdoor vormt sterk waardengericht leiderschap een onmisbare factor om mensen gemotiveerd en betrokken te houden, ondanks de stress en afstand eigen aan deze digitale evolutie.

Voor wie is deze training geschikt?

Executives, directieteams, teamleaders, middle managers en high potentials die inspirerend willen leren leidinggeven in een digitale wereld op basis van de waarden van hun bedrijf.

Wat zijn de doelstellingen van deze leadership training?  

Als CEO / directielid / teamleader / manager / high potential leer je:

  • teams optimaal te leiden, managen en coachen naar resultaten in een snelveranderende werkomgeving op basis van de organisatiewaarden

  • dynamieken eigen aan verandering en digitalisering te herkennen en de gepaste coaching te bieden, zowel op individueel als op teamniveau
  • om te gaan met weerstand en emoties eigen aan een snelveranderende digitale werkomgeving.

Wenst u meer info over dit traject te ontvangen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en we contacteren u binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.