Coaching each other through times of permanent change

Develop a change mindset in a digital world

Leer collega's technieken aan om elkaar te coachen in tijden van verandering

De huidige werkomgeving verandert voortdurend. Door arbeidstekorten en snelle digitale of technologische evoluties worden zowel werkgevers als werknemers permanent geconfronteerd met verandering. Van zowel leidinggevenden als werknemers wordt verwacht om zich continu aan te passen aan deze veranderende situaties. Hoe zorg je ervoor dat je als werkgever een change mindset creëert bij je werknemers zodat ze constructief en wendbaar blijven tijdens deze uitdagingen? Hoe creëer je een stabiele en verbindende organisatiecultuur van constructivisme en zorg voor elkaar in permanente digitale en menselijke verandering?  

Wat houdt dit change mindset traject in? 

Wat houdt dit change mindset traject in? 

Tijdens dit teamcoachingsprogramma leren we iedereen van het team:

  • om veranderingsprocessen in een digitale wereld te herkennen en te managen
  • om te gaan met de emoties en de weerstand die vaak opduiken tijdens deze processen
  • om zichzelf te trainen in het omgaan met digitale en menselijke transitieprocessen zodat ze een constructieve en gezonde mindset behouden
  • om niet enkel zichzelf, maar ook teamgenoten gepast te coachen en te ondersteunen doorheen digitale en menselijke veranderingsprocessen
  • doeltreffende tools om grenzen te bewaken, focus te houden en veerkrachtig te blijven tijdens de komende digitale evolutie. 

Zo wordt een zorgzame en verbindende organisatiecultuur gecreëerd die deze continue veranderingen als een positieve uitdaging ziet! 

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is onze bestseller en bedoeld voor teams die te kampen hebben met continue digitale en/of menselijke veranderingsprocessen, of een periode van herstructurering ondergaan. De inhoud van dit traject kan worden aangepast voor zowel leidinggevenden, HR-managers als werknemers.

Wat zijn de doelstellingen van dit change mindset traject?

Na dit traject zullen werknemers:

  • beduidend beter omgaan met digitale alsook menselijke veranderingsprocessen
  • leren om constructief om te gaan met verandering en een steunpunt voor zichzelf en elkaar te zijn tijdens intense transitieperiodes
  • meer aandacht schenken aan het "gezond" omgaan met digitale en technologische verandering, waardoor het risico op burnout of ziekte verkleint en het algemene welzijn van de werknemers verbetert. 

De druk op de leidinggevenden neemt af, de weerstand vermindert en teamleden ervaren een meer zorgzame, constructieve en verbindende teamsfeer.

Wenst u meer info over dit traject te ontvangen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en we contacteren u binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.