Creëer een inspirerende organisatiecultuur in een digitale wereld

Onze digital specials

"Word een inspirerende werkgever met onze organisatieprogramma's op maat & creëer een waardengerichte coachingcultuur."

Ondervindt u ook de groeiende uitdagingen van de toenemende werksnelheid en digitalisering?

Uit het jobrapport van ‘het Wereld Economisch Forum’ blijkt dat de belangrijkste verandering in het komende decenium voor organisaties de aanpassing naar een nieuw soort werkomgeving zal zijn, waarbij er met een steeds kleinere groep van vast personeel zal gewerkt worden in combinatie met een grotere groep van virtueel verspreide en flexibele werkkrachten. Deze nieuwe werkomgeving brengt naast de vele voordelen ook nieuwe problemen met zich mee.

Door de snelheid en hoeveelheid aan informatie, de afstand en het toenemende gebruik van digitale communicatiemiddelen merken we dat er vaak een gebrek aan menselijk contact, communicatiemisverstanden en conflicten op de werkvloer ontstaan.

Deze evolutie staat in contrast met het feit dat de nieuwe generaties meer en meer verlangen naar een thuisgevoel in hun werkomgeving. Wij deden onderzoek bij meer dan 4000 klanten die bij ons jobcoaching volgden. Uit dit onderzoek bleek dat de 3 belangrijkste waarden die ze willen terugvinden in hun werkomgeving gezelligheid, plezier en authenticiteit zijn. Mensen zoeken op de werkvloer meer en meer naar een thuisomgeving, naar warmte, verbinding en een informele vriendschappelijke teamsfeer. In de huidige arbeidsmarkt zullen werkgevers meer moeten inspelen op deze waarden, gezien deze waarden meer en meer het verschil zullen moeten maken in een war for talent naast salaris, bedrijfswagens, etc. 

Wenst u meer info over onze trajecten te ontvangen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en we contacteren u binnen de 2 werkdagen voor een verkennend gesprek.