Hoe kunnen we u verder helpen?

Waarom samenwerken met 'The Value Connectors'?

Wilt u ook een inspirerende en waardengerichte werkgever worden? Ervaart u ook de problemen die ontstaan door een digitale werkomgeving waarbij persoonlijk contact tussen werknemers en leidinggevenden vaak onvoldoende aanwezig is? Of kunnen we u helpen om de juiste talenten aan te trekken en te behouden tijdens deze war for talent?

Als preferred partner van Vlerick Alumni en marktleider in career coaching ontwikkelden wij een mooi aanbod aan inspirerende employer programma’s om u doorheen de verschillende challenges van de employer journey te helpen.

Een groot aantal van onze opleidingen en adviezen kan je betalen via subsidies zoals KMO-portefeuille en Werkbaarheidscheques. Klik hier voor meer info rond deze subsidies.

Enkele van onze referenties

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Onze 'Value Connectors' ontmoeten u graag persoonlijk en stellen samen met u een training- en coachingprogramma op maat samen.

Karen Dejongh General management

Karen is Master in economische wetenschappen (UA), waarna ze bij Vlerick een bijkomende Master in business management behaalde. Deze uitgebreide academische achtergrond combineert zij met haar praktijkgerichte managementervaring bij multinationals. Na enkele jaren van intense professionele bijscholing in professionele business coaching, teamcoaching, training, organisatiedesign en systemiek maakte ze de switch van business management naar een carrière in people management.

Zij begeleidde reeds tientallen ervaren bedrijfsleiders doorheen periodes van digitale en menselijke transformatie. Op jonge leeftijd stampte zij reeds meerdere snelgroeiende bedrijven uit de grond waardoor ze niet enkel vanuit theorie coacht en traint, maar haar inzichten steeds koppelt aan de hedendaagse en economische bedrijfsrealiteit. 

Karen daagt bedrijven uit om de organisatiestructuur aan te passen aan de veranderende digitale werkomgeving, én daarbij de waarden en carrièredoelstellingen van de werknemers mee voorop te stellen zodat een win-win gecreëerd wordt voor het bedrijf én zijn werknemers.  Haar uitgebreide ervaring in het opstellen van organisatieprogramma’s en het geven van trainingen en coachings rond persoonlijke groei, leiderschap, organisatiedesign, teammanagement, etc geven haar aanpak steeds een boeiende ervaringsgerichte insteek.

Contacteer Karen Dejongh

Greet Vandevoort Managing Partner The Value Connectors

Greet is een integere en empathische senior coach & trainer, met een solide ervaring van meer dan 25 jaar in brand (marketing) management, project, people & change management en 5 jaar ervaring als trainer & coach (> 1.000 uren).

Dankzij haar rustige en vriendelijke uitstraling weet Greet snel het vertrouwen te winnen en een open sfeer te creëren. Ze gelooft heel sterk in het potentieel van haar gesprekspartners en houdt ervan om het beste in mensen & teams naar boven te halen. Haar resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat ze hen zal uitdagen om samen nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te ontdekken en te exploreren.

Contacteer Greet Vandevoort

Nood aan advies of wenst u meer info over onze trajecten te ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en onze regiomanager contacteert u binnen de 2 werkdagen.